De 3 bedste bøger om teknisk analyse

Denne artikel indeholder en liste over de bedste bøger om teknisk analyse, vi har udvalgt 3 bøger som vi mener er den absolutte top indenfor teknisk analyse.

Teknisk analyse kan være et omfattende emne at tage hul på, da der findes tusindvis af forskellige fremgangsmåder og værktøjer. Det handler ikke om at kende det hele, men om at finde den rette metode for en selv og så øve sig indenfor dette felt.

Der er nogen der udelukkende bruger grafer/candlesticks og andre der har utallige af forskellige indikatorer på deres graf. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Det handler bare om, hvad man bedst kan lide.

Når man ved, hvad man kan lide bør man fokuserer på dette og så skal profitabiliteten nok komme. Trading kræver dog en vis vilje og vedholdenhed, hvorfor man ikke skal forvente at lave trecifret årlige afkast, bare fordi man forstår teknisk analyse.

Der findes mange forskellige måder at lære teknisk analyse på. For nogle fungere det bedst bare at kaste sig ud i det og lege med de forskellige aspekter, for andre virker det at lære gennem videoer på f.eks. youtube og så er der dem der bedst kan lide at suge viden gennem bøger.

Vi har samlet vores bud på de bedste bøger om teknisk analyse på denne liste:

1. Den lille guide til teknisk analyse

En bog om teknisk analyse, skrevet af en der lever af teknisk analyse. Dette må være grundlag nok til at indtage en førsteplads. Bogen er nemlig skrevet af den populære Nanna Fick, der af flere omgange har haft både spalte- og forsidepladser på diverse finansmedier angående hendes daytrading, som hun lever af.

nanna fick den lille guide til teknisk analyse bog
Der kan læses mere om Nanna Fick på ago-trade.com

2. Trade What You See

Bogen trade what you see – how to profit from pattern recognition er en bog af den populære trader Larry Pesavento og Leslie Jouflas. Bogen handler om, hvordan man lærer at genkende mønstre i kursudvikling og opnå profit ud fra dette.

Denne bog er mere omfattende end førstnævnte og giver mulighed for at fordybe sig i flere aspekter af teknisk analyse.

trade what you see teknisk analyse bog

3. Technical Analysis – Study Guide

Sidst men ikke mindst er en af Jack D. Schwager mesterværker: Technical Analysis – Study Guide. Jack var også bag bogen Market Wizards som undersøgte, hvad alle de helt store kanoner indenfor investering og trading havde tilfælles. Market Wizards er bestemt også værd at læse, selvom den ikke omhandler teknisk analyse.

Technical Analysis – Study Guide er hvad man kan betragte som grundbogen for teknisk analyse. Bogen omfatter de fleste aspekter indenfor teknisk analyse og kommer i dybden med det hele.

Technical analysis study guide jack d schwager

Valg af teknisk analyse bog

Ved valg af teknisk analyse bog, bør du lægge stor vægt på at den er skrevet af en reel profitabel trader. Dette er et kvalitetsstempel der garanterer at indholdet i et eller andet omfang er brugbart. Alle bøger udvalgt på ovenstående liste er skrevet af eller med en eller flere profitable tradere.

Hvis du ved, hvad du vil vide om teknisk analyse, kan det være en fordel at undersøge indholdsfortegnelsen inden du køber. På denne måde undgår du at spilde penge på en bog, som ikke indeholder det du ønsker at lære.