Skab bedre flow i dine kunders fakturaer med Corpay One

Dette indhold er sponsoreret

Som revisor eller bogholder er der mange praktiske detaljer at holde styr på i forbindelse med fakturaer. Det er vigtigt at tilbyde dine kunder en høj standard af kvalitet, så regninger, fakturaer og regnskab er i orden.

Dit firma kan sikre sig selv og blive en del af fremtiden, ved brug af en alt-i-en-løsning, som er et automatiseringsløsning til at skabe bedre flow i dine kunders faktura. Corpay One er skabt til revisorer og bogholdere, for at tilbyde automatiseret håndtering af fakturaer. 

Corpay One forklaret med fire ord

Først og fremmest tilbyder Corpay One scan. Der anvendes et intelligent scanningsteknologi, som kan afløse alle de vigtigste detaljer fra alle fakturaer. Dermed er der ingen fejl og aflæsningen går hurtigt. 

Derudover kan Corpay One automatisere. Corpay One sørger for den rette kontering af alle fakturaer helt automatisk. 

Dette leder videre til det tredje ord, godkendelse. På grund af den automatiske kontering bliver alle fakturaer også sendt afsted til godkendelse til den rette godkender. 

Sidst men ikke mindst sørger Corpay One for betaling. Kunden kan online betale, og herefter vil Corpay One synkronisere hele kundens regnskabsprogram, så al regnskab holdes opdateret. 

Der er derfor ingen tvivl om hvor Corpay One til revisorer og bogholdere er en perfekt automatiseret løsning. 

Tre grunde til at anvende Corpay One

  1. Vejledning til implementeringen. At gå fra manuelle til automatiserede arbejdsprocesser er ikke en nem forandring. Derfor får du råd og vejledning fra bogholderi eksperter, som vil sørge for god og kompetent vejledning til implementeringen. Du får tilbudt træning og undervisning i hvordan du anvender Corpay One, så både dig og dine medarbejdere føler jer tilpas i de nye processer. 
  2. Online simpel betaling. Med Corpay One er det ikke nødvendigt at logge ind på kundens netbank, når betalinger skal udføres. I stedet klarer Corpay One alle betalinger, som kunden kan acceptere online, og dermed bliver kundens regnskab automatisk opdateret.
  3. Automatisk kontering. Corpay One er baseret på simple kodninger, så alle dine fakturaer bliver konteret korrekt. Så snart den rette person har godkendt en faktura, så vil både kontering, bogføring og betaling ske helt automatisk med Corpay One. 

Tag kontakt eller book en demo

Er du interesseret, så kan du inde på Corpay Ones hjemmeside tage kontakt til en uforpligtende snak om dine muligheder. Hjemmesiden byder også på en chatfunktion, hvor du kan live chatte og stille alle dine spørgsmål. 

Du har også mulighed for at booke en demo, hvor en Corpay One medarbejder kommer ud til din virksomhed og demonstrere, hvordan Corpay One kan anvendes i netop dit firma.