Kan man låne penge trods RKI?

Underskrift

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke muligt for personer med en RKI-registrering at låne penge fra almindelige banker og kreditinstitutter. Det skyldes, at man som person med en RKI-registrering har en dårlig kreditvurdering, som betyder, at bankerne ikke vil tage risikoen ved at låne penge ud til en RKI-registreret person. 

Heldigvis er der andre alternativer, såsom online lån og kviklån, udenfor de traditionelle banker. Der findes nemlig lån trods rki uden kautionist ude på nettet, som lader en person i RKI kunne optage et lån. Disse lånemuligheder kan tilbyde mindre beløb og hurtige afdragstider eller større beløb henover længere tids afdragsperiode, men det er vigtigt at huske på, at disse lån ofte har højere renter end almindelige banklån. Derfor bør man altid sammenligne forskellige udbydere af lån, inden man optager et lån for at få bedst mulig rente og afdragsperiode. Så lån penge trods RKI hos online udbydere, da det ikke er muligt gennem banker og lignende.

Lån penge trods RKI – men hvordan kan jeg få et lån trods RKI?

Det kan være svært at få et lån, hvis man står registreret i RKI. Dog er det ikke umuligt! Først og fremmest skal man undersøge markedet for lån trods RKI uden kautionist, da disse ofte er de eneste muligheder for personer med RKI-registrering. Derudover skal man overveje, om der er nogen anden form for sikkerhed, som man kan tilbyde som garanti for lånet – eksempelvis et pantebrev på bolig, bil e.l. Dette kan øge chancen for et muligt lån. Endelig bør man altid kontakte flere låneudbydere og høre, hvilke vilkår de tilbyder. Det kan være, at nogle af dem har mere fleksible krav end andre, og derfor vil give mulighed for at optage et lån trods en RKI-registrering.

Hvor mange penge kan man låne trods RKI?

Hvor meget man kan låne er op til den enkelte låneudbyder. Nogle låneudbydere kan tilbyde lån helt op til 500.000 kr. på baggrund af visse betingelser, mens andre låneudbydere kun vil tilbyde lån på 25.000 kr. Derudover kan nogle udbydere tilbyde lån trods RKI uden kautionist, mens andre gerne vil tilbyde lån trods RKI, men med en tilhørende kautionist for lånet, hvis lånetager ikke kan tilbagebetale lånet. Derfor er det som tidligere nævnt en god ide at forhøre sig hos forskellige låneudbydere i forhold til, hvad de kan tilbyde, samt hvilke vilkår og betingelser de har. Så lån penge trods RKI allerede i dag, hvis det er et ønske, da nogle låneudbydere først kan stille pengene til rådighed inden for et par uger. Dog er der også visse udbydere, der allerede kan overføre pengene inden for få timer.