Sådan vælger du det rigtige realkreditlån

Dette indhold er sponsoreret

Skal du optage et realkreditlån, er der masser af hjælp at hente online. Her kan der findes rådgivning til dig, så du kan finde det lån, som er skræddersyet til dine behov og fremtidsudsigter. Der er nemlig både tid og penge at spare, hvis man anvender en online bank til at indsamle tilbud, som man efterfølgende kan sammenligne.

Få hjælp online

Der er rigtige mange forskellige udbydere af realkreditlån, og det er derfor vigtigt at danne sig et overblik. Du kan få hjælp til at vælge den rigtige realkreditlån med MyBanker, hvor du kan sammenligne forskellige lånetilbud gennem én enkelt ansøgning. På den måde kan du spare tid – og i sidste ende også penge – ved ikke at skulle bruge unødvendig tid og kræfter på at selv søge tilbud i de forskellige banker. Her bliver de præsenteret let og overskueligt for dig. 

Sådan kommer du i gang

Det tager ikke mere end ti minutter at ansøge om lånetilbud hos MyBanker. I ansøgning skal man svare på nogle spørgsmål, som bruges til at finde de mest fordelagtige tilbud på realkreditlån, og denne process er både uforpligtende og gratis. Det giver et overblik over de forskellige lånemuligheder, og de er opstillet direkte overfor hinanden, så det er nemt at gennemskue forskellene på de forskellige lån. Til sidst er der blot tilbage at vælge det tilbud, som passer allerbedst til din økonomi og de behov, du har. Herefter kan du gå i dialog med den udvalgte bank og få sat gang i processen. Man vil være anonym helt indtil der optages en direkte dialog med banken. 

Dette skal du være opmærksom på

Du kan både optage et realkreditlån med variabel og fast rente. De har begge fordele og ulemper, som det er vigtigt at sætte sig ind i, så du ved hvilken låneform, der passer bedst til din økonomi. Et realkreditlån med variabel rente kaldes et flexlån, og her kan renten ændre sig i løbet af lånets løbetid, så den månedlige ydelse vil ændre sig eksempelvis hvert tredje eller femte år. Det kommer med en højere risiko og en usikkerhed i forhold til de fremtidige ydelser, men til gengæld også en lavere rente. Et lån med fast rente kaldes et fastforrentet lån, og her betaler man den samme rente i hele lånets løbetid, hvilket kan være op til 30 år. Det giver en lavere risiko men til gengæld også en højere omkostninger i sidste ende. Der er altså både fordele og ulemper ved begge typer lån, så det handler mest om, hvad der passer bedst ind i din situation.