Plus500 anmeldelse (2021)

plus500 anmeldelse

Introduktion til Plus500

Denne anmeldelse af plus500 vil tage dig igennem de væsentligste elementer af handelsplatformen, herunder en gennemgang af fordele og ulemper. Plus500 er en børsnoteret handelsplatform. Platformen er reguleret af diverse finansielle institutioner, herunder FCA som er en af de sikreste reguleringer.

Den populære handelsplatform Plus500, udbyder udelukkende CFD’er. Det vil sige at platformen primært bruges til spekulation, da man ikke på noget tidspunkt ejer det underliggende aktiv og der kun handles med gearing. Platformen er derfor ikke egnet til langsigtede aktieinvestering, men er en ideel løsning til trading.

I denne artikel vil vi tage dig gennem en let gennemgang af Plus500’s handelsplatform, hvordan du opretter dig, hvordan du kommer i gang med din første CFD handel, og hvilke fordele/ulemper der er forbundet med handelsplatformen.

Gå til Plus500 nu og følg trinene i anmeldelsen

Du kan med fordel allerede nu trykke dig ind på Plus500‘s hjemmeside, og følge nedenstående trin. Oprettelsen er gratis og du kan til hver en tid hæve dine penge igen. Det er altid en god idé at prøve flere platforme af, så du finder ud af, hvilken der lige nøjagtigt falder i din smag.

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Plus500 anmeldelse: Fordele og ulemper

Først og fremmest vil vi opsummere fordele og ulemper ved Plus500-platformen, så du allerede nu ved om det er en platform for dig.

Fordele ved Plus500:

  • Simpel og brugervenlig platform
  • Lave gebyrer
  • Nemt at åbne konto
  • Velegnet til swing- og daytrading
  • Adgang til kryptovaluta som Bitcoin, Ethereum, Litecoin med flere
  • Hurtig platform

Ulemper ved Plus500:

  • Begrænset produktudvalg (Kun CFD’er)
  • Begrænset research værktøjer
  • Scalping er ikke tilladt (handler på under to minutter)

Sådan opretter du dig hos Plus500

Trin 1: Først og fremmest skal du gå til deres hjemmeside – klik her.

Her bliver du mødt af nedenstående side. Klik på “Start Trading Now” for at komme i gang med at oprette din konto.

Plus500 anmeldelse: Første trin; Oprettelse af konto på plus500 handelsplatformen.
Bemærk: Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene hos Plus500.

Trin 2: Login med Google, Facebook eller Apple, eller opret en ny konto med din e-mail adresse ved at trykke på “Don’t have an account? Create one now!

Plus500 anmeldelse: Andet trin; Opret en konto

Trin 2.1 – Udfyld nu med dit ønskede password og din e-mail, som vist nedenfor, for at komme videre med oprettelsen af din nye konto hos din Plus500.

Anmeldelse af Plus500 - opret din konto i dag. Læs Financos anmeldelse af Plus500 handelsplatformen.

Trin 3: Hurra – du har nu adgang til Plus500’s handelsplatform! Næste trin er at trykke dig ind i menuen og verificere din konto.

Trin 3 i oprettelsen af en handelskonto hos Plus500. Læs vores anmeldelse af plus500 i dag.

Trin 3.1: Tryk på “Account” og vælg “Verify Account” eller “Validate Email

Trin 3.2: Du bliver nu ført til en side, hvor du meget intuitivt bliver ført igennem nogle trin. Her skal du oplyse dine personlige informationer. Plus500 er underlagt en lang række strenge krav, hvorfor det kræver en lille smule dokumentation at komme i gang. Jeg vil ikke gennemgå verificeringen af din konto her, da trinene er yderst simple.

Trin 4: Hurra – nu hvor din konto er verificeret er du klar til at indbetale penge!
Tip: Du kan også gøre som nedenfor og skifte over på en demokonto, for at forsøge dig med din første handel.

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Din første handel på Plus500

Sådan – du er nu kun ét enkelt skridt fra at lave din første trade. Jeg vil ikke i denne anmeldelse gå i dybden med hvordan du handler på Plus500, da platformen har sin egen automatiske introduktion. Denne introduktion til hvordan du handler, er yderst præcis og meget intuitiv.

Trin 1: Lav en enkelt handel eller to på din demokonto
Hvis du skifter over til din demo-account, giver platformen dig en hurtig og fyldestgørende introduktion. Se billedet lige ovenfor.

Når du er skiftet herover, vil en introduktion starte, og føre dig udførligt gennem din første handel på Plus500.

Trin 2: Forsøg dig lidt frem og tilbage på din demo-konto, indtil du føler dig helt tryg ved at handle. Start derefter ud i små beløb, så du kan få føling med trading. Jeg vil anbefale dig at du starter ud med at trade “Indicies”, da de ikke bevæger sig lige så hurtigt som f.eks. bitcoin.

Afrunding på Plus500 anmeldelse

Jeg håber at ovenstående har gjort dig i stand til at komme i gang med Plus500, på en let og simpel måde. Det vil i denne anmeldelse have været for omfangsrigt at introducere til dig trading, men jeg håber du har lyst til at læse op på faget, i én af Financos andre artikler.

Trade på Plus500 som en professionel

Hvis du drømmer om at trade som en professionel, vil jeg opfordre dig til at læse følgende guide i trading, skrevet af Heine Axelsen