Nio Aktie ($NIO) – Nio Inc – 2021

<= Gå tilbage til oversigten over aktieanalyser

[mstock id=”1635″]

Live aktiekurs over Nio Inc aktien (NIO:XNAS) leveres af Financo.

Nio aktie – introduktion

Nio Inc aktien er for tiden en af de mest omdiskuterede aktier, i diverse investeringsgrupper og -forummer. Måske på grund af den surrealistiske kursstigning, som Nio aktier har været på gennem år 2020. De seneste måneder har Nio Inc nemlig været på himmelflugt, hvad angår aktiekursen, som nærmer sig en stigning på næsten 2000% siden 1. januar 2020. Nio startede året omkring kurs $ 3 USD og ligger lige nu tæt op ad kurs $ 60 USD.

Kursmål for Nio’s aktie

JP Morgan har i januar 2021 forhøjet sit kursmål for aktien, som lige nu hedder kursmål $ 75 USD. JP Morgen forventer altså at Nio aktien skal stige med yderligere 34%, fra nuværende kurs på omkring $ 56-57 USD.

Live overblik over Nio inc aktien

[mstock id=”1636″]

Ovenstående informationer om Nio aktien er opdateret for [mstock asset=”NIO” info=”last_update”]

Gennem denne artikel beskrives:

[mstock id=”1639″]

*Investering indebærer en risiko for at tabe sine penge. Andre gebyrer kan forekomme.

Nyheder fra Nio Inc – 2021

Januar, 2021: Nio aktien oplever vilde kursstigninger allerede i første handelsuge af 2021, og med god grund. Nio Inc intensiverer netop arbejdet her i 2021, og præsenterer det nyeste skud på stammen. En sedan med en rækkevidde på helt op til 900 KM. Helt kort vil det nu sige, at Nio for alvor truer elbil-giganten Tesla. Sedanen fra Nio bliver nemlig en bil med næsten samme størrelse, egenskaber og køreevne, som Teslas populære modeller. Derudover rykker Nio sig et skridt foran Tesla i udviklingen af fremtidens batteriteknologi, efter at have præsenteret en helt fænomenal rækkevidde på hele 900 KM. Det bliver spændende at se hvad Elon Musk og Tesla trækker frem som modsvar på Nios nyeste udvikling.

Hvad kan du tage med fra dette? Nio har bevist at selvom de ikke er i nærheden af samme størrelse som Tesla, så kan de stadig udfordre dem på den teknologiske udvikling samt udviklingstiden på nye produkter. Netop udviklingstiden er en nøglefaktor i en så teknologisk branche.

Nio Inc som virksomhed

Nio’s aktie er strøget på himmelflugt, ligesom mange andre EV-aktier. EV står for “Electric Vehicle“, på dansk “Elbil”, hvilket netop er Nio’s hovedprodukt. Herunder specialiserer Nio sig i batterier og batteriteknologi til elbiler, som de kalder for “Nio Power” og ved siden af dette, det de kalder for “Nio Housing”.

Dermed kan Nio’s forretning klassificeres indenfor teknologi og grøn omstilling (bæredygtighed). Det er netop et område som virkelig har vundet frem indenfor aktieinvestering de seneste år. Det er efterhånden også et kapløb om teknologi hos de førende virksomheder i branchen. Dette kapløb indgår Nio Inc i, og et køb af en Nio aktie er dermed også et bidrag til, samt en tiltro på, den grønne omstilling og bæredygtighed generelt.

Nio Inc er et kinesisk selskab, som er børsnoteret på den amerikanske børs NYSE. Selskabet har hovedkvarter i Shanghai, Kina, og giver dermed konkurrenten Tesla store konkurrencemæssige udfordringer på grund af meget lave produktions- og udviklingsomkostninger.

Fakta om Nio Inc

 • Navn: [mstock asset=”nio” info=”company_name”]
 • Børsnoteret i 2018 på NYSE
 • Salgsvækst det seneste år: 58%
 • Type: Growth-aktie / Tech-aktie / EV-aktie
 • Aktie klassifikation: [mstock asset=”nio” info=”type”]
 • Børs: [mstock asset=”nio” info=”exchange”]
 • Sektor: [mstock asset=”nio” info=”sector”]
 • Industri: [mstock asset=”nio” info=”industry”]
 • Antal ansatte: [mstock asset=”nio” info=”employees”]
 • Børsværdi: [mstock asset=”nio” info=”market_cap”]
 • Højeste pris de seneste 52 uger: [mstock asset=”nio” info=”52_week_high”]
 • EPS (fortjeneste pr. aktie): $[mstock asset=”nio” info=”eps_ttm”] USD
 • Udbytteprocent: Giver ikke udbytte.
 • Udbyttesats: Giver ikke udbytte.

[mstock id=”1639″]

*Investering indebærer en risiko for at tabe sine penge. Andre gebyrer kan forekomme.

Elbiler fra Nio

Nio Inc’s hovedprodukt er deres elbiler, som de har særdeles succes med. Deres største konkurrent Tesla, har længe været utrolig dominerende på EV-markedet. Tesla har vundet stort ind med deres unikke designs, men lige præcis dette formår Nio Inc at udfordre.

De elbil designs som Nio præsenterer, er nemlig på ligefod med Teslas, og Nio er derned rykket op i samme “liga” som Tesla. Det kan muligvis tilskrives derfor, at aktien har oplevet så vild en kursstigning, netop fordi et lavprisselskab nu endelig kan udfordre Teslas dominerende position.

Elbilerne fra Nio er sportige og SUV-agtige. Vi anbefaler dig at tage et hurtigt kig på dem, på Nio’s egen hjemmeside, lige her. Så kan du selv danne dig et indtryk – vi er sikre på du også bliver overrasket over det flotte design som Nio Inc er nået frem til.

EV-markedet, dets potentiale og herunder Nio Inc

Der er ingen tvivl om at størstedelen af investorerne ser et enormt potentiale i Nio Inc, og derfor også flokkes om deres aktier. Hele EV-markedet (elbils-aktiemarkedet) har i 2020 fået et gigantisk løft, når vi kigger på aktiekurserne. Der er helt bestemt en solid fremtid for elbiler, i takt med vores bæredygtige omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende. Men spørgsmål er, hvornår har EV-producenterne nået deres passende niveau? Hvad er forventningerne til de forskellige EV-producenter, herunder Nio Inc?

Flere kritikere har påpeget, at EV aktier som Tesla er blæst helt ud af proportioner. Tesla er i dag langt mere værd en f.eks. Toyota og VW, selvom de slet ikke produceret et antal biler i nærheden af disse to bilfabrikanter. Teslas indtjening kan altså på ingen måde måle sig med VW og Toyota, men alligevel vurderes Tesla til at være langt mere værd. Hvordan hænger det sammen? Er forventningerne til fremtiden for Tesla, Nio Inc og de andre EV-producenter, at det kan opretholde så astronomiske aktiekurser i fremtiden?

Netop derfor bør man være påpasselig, når man begynder at handle med EV-aktier. For hvornår er toppen på aktiepriserne nået? Der er kun dig selv til at lægge en strategi for, om det er et passende tidspunkt at investere i Nio Inc og andre EV-producenter. Nedenfor et TradingView-eksperternes live-vurdering af Nio Inc aktien lige nu, ud fra en teknisk analyse.

[mstock id=”1639″]

*Investering indebærer en risiko for at tabe sine penge. Andre gebyrer kan forekomme.

Teknisk analyse af Nio Inc aktie

<= Gå tilbage til oversigten over aktieanalyser

Køb Nio aktier

Aktier i Nio Inc kan købes flere steder, men kurtage og spread er meget forskellig. Vi har nedenfor listet hvor du billigst kan købe en aktie i Nio.

#1 – Køb aktier i Nio Inc hos eToro

eToro er den billigste platform, hvis du ønsker at købe en aktie i Nio Inc. Der er 0% kurtage, 0% provision og 0% kommission, når du handler aktier hos eToro. Det eneste gebyr du har på denne platform er spreadet, som også er på alle andre handelsplatforme.

Læs eventuelt vores anmeldelse af eToro og deres handelsplatform lige her, så er du godt rustet til at foretage din første handel. *Investering indebærer en risiko for at tabe sine penge. Andre gebyrer kan forekomme.

#2 – Køb Nio Inc aktier som CFD hos Plus500

Plus500 er den næstbilligste platform, hvis du ønsker at positionere dig i Nio Inc aktien. Her er der blot et spread på 0.15 USD og heller ikke nogen gebyrer. Udfordringen med Plus500 er, at du ikke handler den “rigtige” aktie, men en CFD som følger aktiens præcise kursudvikling. Derudover bliver du positioneret med 2x gearing. Når det er sagt, så er Plus500 en fantastisk platform hvis du ønsker at trade aktien fra Nio Inc.

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene hos Plus500

Du kan læse vores anmeldelse af Plus500 lige her, hvis du ønsker at vide mere om handelsplatformen.

#3 – Køb din Nio aktie hos SaxoBank

Du kan også købe aktier i Nio Inc hos SaxoBank. Her er der 3 USD i gebyr (19 kr), samt et variabelt spread på 0,05 til 0,2 USD. Forvent cirka at betale 20-30 kr i gebyr ved en handel inklusiv valutaomkostninger.

#4 – Handel aktier i Nio Inc hos Nordnet

Nordnet er den sidste på vores liste. Deres kurtage og gebyrer starter fra 13 USD. De er den absolut dyreste på vores liste, over hvor du kan handle Nio aktier. Forvent at en gennemført handel, fra køb til salg, vil koste dig 160 kr.

Afrunding

Jeg håber du er blevet klogere på Nio Inc ($NIO:XNYS) og deres position på aktiemarkedet. Måske er du også blevet klogere på, om du synes det er en god idé at købe en aktie i Nio, eller om Nio aktier ikke er noget for dig. Har du nogen former for input eller kommentarer til dette indlæg, er du som altid velkommen til at kontakte os på mail@financo.dk.