eToro anmeldelse

etoro anmeldelse

eToro er en velkendt handelsplatform der vinder mere og mere frem. Deres stigende popularitet skyldes deres copy trading koncept og adgang til investering i kryptovaluta.

Hvis du er ny og vil til at investere i aktier, så er eToro den helt rette platform. Det er nok den mest brugervenlige handelsplatform der er på markedet, hvorfor det er det optimale valg for nybegynderen.

Gå til eToro og følg trinene

Du kan med fordel gå til eToro nu, og følge trinene nedenfor. Så er du hurtigt i gang.

*67% af alle retailinvestorer taber penge på CFD-handel ved denne udbyder. Du skal overveje om du kan tage så høj en risiko og har råd til at tabe dine penge.

Kom i gang med eToro på få minutter

For at komme i gang med eToro skal du først og fremmest have en bruger. Dette er en nem og hurtig proces. Klik her for at oprette etoro konto.

Ved klik på linket vil du blive mødt af følgende side:

Etoro oprettelse

Her udfylder du dit ønskede brugernavn, email og adgangskode og trykker ‘begynd at handle’.

Når du er færdig med dette, kommer du til dit dashboard, hvor du i nederste hjørne kan indbetale.

indbetal penge
Indbetal ved at trykke på deposit funds nede i venstre hjørne

Efter dette kommer der en boks frem, hvor der blot skal udfyldes kortoplysninger. Derefter er du klar til at købe din første aktie.

For at finde den aktie du ønsker at købe, kan du bruge søgefeltet øverst i midten, som vist på billedet nedenfor:

tesla

Når du, i det her tilfælde, har klikket på TESLA, kommer du ind på Tesla’s underside, hvor der er blå knap i højre hjørne, hvor du kan klikke handl/trade. Herefter indtaster du blot det beløb du ønsker at købe for, og så ejer du Tesla aktier.

koeb tesla

Nu er du ejer af aktien. Det bliver ikke mere simpelt. En fordel ved eToro er, at du kan købe fractional shares, hvilket vil sige at du ikke behøver at købe en hel aktie, som man skal på mange andre handelsplatforme. Der er dog et mindstebeløb på 50$.

[mstock id=”1701″]

*67% af alle retailinvestorer taber penge på CFD-handel ved denne udbyder. Du skal overveje om du kan tage så høj en risiko og har råd til at tabe dine penge.

Fordele og ulemper ved eToro

eToro er en platform der er rigtig nem for nybegyndere, men har også produkter der er dyre i forhold til andre platforme. Derfor er der som ved alle andre handelsplatforme, både ulemper og fordele.

Fordele:

  • Kommissionsfri køb af aktier og ETF’er
  • Lynhurtig og nem åbning af konto
  • Social og copy trading

Ulemper:

  • Dyre produkter til daytrading (index, forex og råvarer)
  • Du kan kun have en USD konto (alle dine penge er bundet i USD)
  • Udbetaling kan tage op til en uge og koster 5$

Udbud af finansielle instrumenter

eToro tilbyder handel med aktier, ETF’er, kryptovaluta, indekser, råvarer og valutakryds. De fleste af disse kan desuden handles som CFD, og dermed kan man også benytte finansiel gearing, hvis man ønsker dette.

finansielle instrumenter etoro
eToros udbud af finansielle instrumenter

Aktier: eToro har et bredt udvalg af aktier, dog med overvægt af amerikanske aktier og ikke så mange small-cap aktier.

ETF’er: Der kan findes alle de populære ETF’er og mere til. Der haves bl.a. SPY, VOO, DIA og EWG som tracker de store aktieindeks. Derudover er der også sektor-relaterede ETF’er og ETF’er for råvarer og meget mere.

Kryptovaluta: På eToro findes der også mange af de populære kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Iota, Dash og mange flere.

Indekser: Der kan handles alle amerikanske, europæiske og asiatiske aktieindekser. Disse handles som CFD’er og derfor mulighed for brug af gearing.

Råvarer: eToro har ligeledes alle de populære råvarer som guld, sølv, olie, bomuld, sukker, hvede, kakao og meget mere. Disse handles også som CFD kontrakter med mulighed for gearing.

Valutakryds: Sidst men ikke mindst, tilbyder eToro også alverdens valutakryds. De har på det seneste også sat gebyrerne ned på denne form for handel.

Opret konto hos eToro

Lyder platformen som noget for dig? Så hop direkte ind på eToro nu, og handel aktier og ETF’er til 0% i kurtage.

*67% af alle retailinvestorer taber penge på CFD-handel ved denne udbyder. Du skal overveje om du kan tage så høj en risiko og har råd til at tabe dine penge.

eToro anmeldelse: endelig bedømmelse

Denne eToro anmeldelse har vist, hvor nemt det er at komme igang med platformen. Dette er deres helt store force: Det hele er nemt, brugervenligt og overskueligt.

Af negative aspekter er der kun at sige, at de er for dyre på enkelte produkter, hvis man f.eks. ønsker at daytrade.

Financo anbefaler eToro til dig som er ny i investering og ønsker at kommet let og hurtigt i gang. Hvis du ønsker at handle aktivt (swing/daytrade) vil vi anbefale en anden platform. Det kan med fordel være en god idé, at afprøve flere forskellige handelsplatforme, for at finde ud af hvad, der passer til dig.

Se en oversigt over forskellige brokers her.

Disclaimer:

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 67% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results.

Cryptoassets are volatile instruments which can fluctuate widely in a very short timeframe and therefore are not appropriate for all investors. Other than via CFDs, trading cryptoassets is unregulated and therefore is not supervised by any EU regulatory framework.