ETX Capital anmeldelse

etx capital anmeldelse

I denne ETX Capital anmeldelse, vil vi kigge nærmere på en af de ældste udbydere af CFD kontrakter. ETX Capital er blandt de første udbydere af CFD-handel og spread-betting. Selskabet blev etableret i UK i år 1965.

De er med deres mere end 50 års drift, en troværdig udbyder af CFD og spreadbetting kontrakter.

Derudover har deres trading platform også vundet flere priser og så får du med en bruger på ETX mulighed for at handle mere end 5000 forskellige markeder.

Fordele og ulemper ved ETX Capital

ETX Capital er ikke for nybegyndere, platformen kræver en vis form for erfaring og viden med CFD-handel/spreadbetting. Derfor hedder deres handelsplatform også ETX Trader Pro.

Men hvis du har den nødvendige viden og erfaring er det en glimrende platform.

Fordele:

  • Lave spreads og kommission
  • Stort udbud af instrumenter
  • Mulighed for brug af maksimal tilladte gearing
  • Kan integreres med MT4

Ulemper:

  • Avanceret platform på grund af mange muligheder
  • Spreads kan være høje under høj volatilitet

Kom i gang med ETX Capital

Det er simpelt og hurtigt at komme i gang med at handle CFD’er eller Spreadbetting ved ETX Capital. For at komme i gang, skal du blot gå ind på deres hjemmeside.

Her fra klikker du blot på ‘opret live-konto’, og udfylder informationerne der efterspørges. Efter dette bliver du viderestillet til deres dashboard, men skal udfylde flere informationer før du kan komme i gang med at handle.

udfyld informationer

Denne information er både uddybende personlige information, men også information du skal udfylde omkring din erfaring og viden med de forskellige produkter.

Det er lovmæssigt, at de skal sikre sig at du forstår de produkter du vil handle. Derfor skal du igennem diverse spørgsmål omkring CFD handel og spreadbetting.

Platformens software

ETX har fremragende software, som kan alt det man har brug for. Deres graf-pakke indeholde alle brugte tekniske indikatorer og man kan oprette og gemme forskellige layouts.

ETX’ platform

På billedet kan man se hvordan mit dashboard ser ud. Fanerne i toppen er de markeder jeg handler: Wall street, SP 500, US Tech 100, Germany 30, Nymex Crude, UK 100 og EUR/USD.

Jeg bruger som på billedet ofte fire forskellige timeframes, så jeg kan holde øje med både kortsigtede og langsigtede støtte-/modstandsniveau’er.

Til at markere disse niveauer bruger jeg almindelige linjer. Derudover bruger jeg også moving average på alle tidsrammer, disse bruger jeg typisk til at identificerer kort- og langsigtede trends

Afrunding af ETX Capital anmeldelse

ETX Capital er ikke en platform for nybegyndere, da platform er lavet til tradere med en vis erfaring og viden. Der handles komplekse produkter på platformen og derfor bør man være påpasselig med sin kapital, da man hurtigt kan miste mange penge.

Hvis man har erfaring og viden er det en perfekt platform, da de tilbyder mange produkter og har rigtig godt software som kan være med til understøtte god trading.