Bitcoin analyse: Mulighed for nyt stort bull-run

bitcoin

Bitcoin er et aktiv som giver god anledning til spekulation, fordi den besidder en voldsom volatilitet. Derfor giver den også mulighed for gode afkast, hvis man er på den rigtige side.

Indholdet i denne artikel er ikke en investeringsanbefaling, men skal ses som informativ indhold med subjektive vurderinger. Lav altid din egen research inden du investerer.

Bitcoin udvikling under coronavirus

Ligesom alle andre aktiver, slap Bitcoin heller ikke udenom COVID-19 chok-effekten som ramte markederne midt i februar. Som billedet viser tabte Bitcoin hele 63% i værdi på blot fire uger.

Bitcoin i comeback

Siden coronavirussens chok-effekt tog pusten ud af Bitcoin kursen, har der været et vildt comeback. Faktisk er kursen en smule over det niveau den var i, inden virusset bragte finansmarkederne i knæ.

Køb Bitcoin (BTC) kurtagefrit

Vil du med på bitcoin-bølgen, når den bryder sin tekniske modstand? Så kan du kurtagefrit købe bitcoins let og simpelt på eToro. Samtidig tilbyder eToro også gearing af Bitcoin-handler. Vil du læse mere om eToro som handelsplatform, så har Financo en anmeldelse af børsmægleren lige her.

Muligt købssignal udspiller sig

Lige nu ruller kursen rundt under en stor modstand, der er blevet testet siden 2018. Hvis denne modstand brydes kan der opstå et short-squeeze og en himmelflugt i prisen.

bitcoin graf
Bitcoin uge graf

Det store modstandsniveau er omkring kurs 12000. Hvis der på ugegrafen kan lukkes en candlestick over dette niveau med god volumen bag, vil jeg personligt købe stort op i bitcoin.

Men fordi det er et meget volatilt instrument, vil jeg gøre brug af et stop loss omkring kurs 11.500.

Køb Bitcoin som CFD hos Plus500

Et alternativ til køb af ‘rigtige’ bitcoins, er at købe dem som en CFD, der følger den underliggende kursværdi på de oprindelige bitcoins. En anerkendt handelsplatform til dette, er Plus500. Her kan du registrere dig og være handlende i løbet af få timer.

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Forfatter: Heine Axelsen
Udgivet d. 27. september