Nordiskguld – Guldhandler

Ønsker du enten at købe eller sælge guld, kan det være det er nu, du skal slå til. Mange danskere har guldsmykker liggende hjemme, de aldrig har gået med eller helt har glemt de har. Det kan være at det endelig er tid til at få tømt skabet og kigget nærmere på alle smykker. Der er sikkert nogle smykker du ikke bruger. I stedet for at de bare ligger og samler støv, kan du give dem nyt liv og endda få noget for det. Hos professionelle guldhandlere kan du være sikker på, at dit salg følger prisen for guld samt aktierne. 

Hos NordiskGuld kan du sælge de guldsmykker, du ikke længere behøver. Ved at følge graferne af de globale priser for guld, sølv og platin kan du være sikker på, at du får solgt dit guld til den pris, det er værd. Det er en online side, der lader dig få et overblik over priser og værdi før du eventuelt vælger at sælge ud af dine gamle guldsmykker. 

Sådan sælger du dit guld 

Der findes to indleveringssteder i Danmark. Både i København og i Århus, har du mulighed for at aflevere dit guld for herefter at få sat en pris på det. Hvis du dog ikke har muligheden for at tage til en af de to indleveringssteder, vil det også være muligt at kunne sende dit guld med posten. Herudover har du også muligheden for at forsikre dit guld med helt op til 100.000 danske kroner. 

Sådan foregår det 

Når du kommer til en af indleveringsstederne, vil der straks blive foretaget en gratis vurdering af dit guld, så du fremover ved hvor meget det er værd. Der vil også være mulighed for at sælge guldet med direkte udbetaling, hvis dette skulle være et ønske. Pengene bliver straks overført eller udleveret.